Elektrische en elektronische montage

 • APAM

  Assembleren van lampen, bekabeling van zekeringenkasten, lichtreclame, assembleren van elektronische bestanddelen: onze afdeling "elektriciteit" heeft meer dan 30 jaar ervaring op dit vlak.

 • TRAVIE

  Vertrouw aan onze operatoren de assemblage van uw producten toe, van de meest eenvoudige tot de meest technische (assemblage van elektrisch en elektromechanische bestanddelen, mechanische assemblage, …). Enkele voorbeelden: premontage van zekeringkasten, neonbuizen, enz. Wij passen ons aan uw vraag aan!

 • APRE

  Dankzij 30 jaar ervaring met elektrisch en elektronisch assembleren zijn wij uw ideale partner!

 • TRAVCO

  We beschikken over specifieke montageketens waarmee we elektrische of mechanische assemblages kunnen verrichten. Onze realisaties zijn van een uiteenlopende complexiteit, gaande van de montage en bekabeling van elektrische toestellen over de aanpassing van verlichtingstoestellen, de aansluiting van elektriciteitskasten tot de bekabeling van de bedieningspanelen van verkeerslichten.

Contacteer ons !  

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.