JEUNES JARDINIERS

JEUNES JARDINIERS

Les Jeunes Jardiniers werd opgericht in 1975. Het is een door de Franse Gemeenschapscommissie erkend maatwerkbedrijf. Het stelt 140 personen te werk, 105 van hen hebben een handicap.

De activiteiten zijn toegespitst op tuincreatie en -onderhoud: creatie van gazons, beplantingen, onderhoud, snoeien en omhakken van bomen, terrasaanleg, plaatsen van omheiningen, bestrating en betegeling en metselwerk in de tuin.

De werknemers zijn verdeeld in teams van 3 of 4 personen, begeleid door een monitor. We werken in het hele Brusselse Gewest en de dichte periferie. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en overheden.

Sinds 35 jaar spant de vzw Les Jeunes Jardiniers zich in om professionalisme en een sociaal doel te verenigen.
Hoewel ze in haar dagelijkse werking vooral de nadruk legt op de ‘bedrijfsmatige kant’, speelt ze ook een erg belangrijke sociale rol via de socioprofessionele inschakeling van mensen met een handicap: maatschappelijke opvolging, administratieve hulp enzovoort.

Het managementteam van de onderneming omvat 8 ervaren tuinarchitecten. Les Jeunes Jardiniers zullen uw tuin of groene ruimte dus met alle nodige professionalisme onder handen nemen.

Neem contact op met onze kantoren. Dan zullen we een afspraak regelen met een van onze afgevaardigden. Die zal u advies geven over de gewenste inrichting. Hij zal een gratis offerte opstellen en indien nodig een schets voor de aanleg.

We kunnen daarna uitvoeriger studies en ontwerpen maken die u gefactureerd zullen worden.

Medewerkers : 135

Oprichtingsjaar : 1975

Erkenningen, labels, certificaties...

Overheidsopdrachten voor werken: erkenning G3 klasse 1 (beplanting, plantsoendienst).

Contactgegevens en toegangsplan

Jeunes Jardiniers
Alsembergsesteenweg 1393
1180 Ukkel

Voir sur Google Maps

+32 2 332 15 30
+32 2 332 20 89

Directie : Vincent Galand
Commerciële contactpersoon : Bruno Firket

http://www.lesjeunesjardiniers.be/
info@jeunesjardiniers.be

Diensten

Vellen, snoeien en houthakken

"Les Jeunes Jardiniers" kunnen alle hak-, snoei- en velwerk van bomen verrichten, ook gevaarlijk werk. Indien nodig wordt een hoogtewerker benut.

Groene ruimtes onderhouden, wijzigen of creëren

Onze onderneming omvat alle métiers van de sector: studies en ontwerp, terrasaanleg, afwatering, betegeling en bestrating, bepaling, afsluitingen en schermen, snoeien en hakken, tuinaanleg, waterelementen, … 140 professionals ten dienste van uw tuin.

Werken van buiteninrichting (terrassen, afsluitingen, plaveisels, groene daken…)

Schraagmuurtjes (hout, beton of natuursteen), tuinconstructies (pergola's, waterelementen, chalets of tuinhuizen plaatsen), terrasaanleg, afsluitingen of schermen, bestrating en betegeling, … Onze architecten kunnen u zelfs advies verstrekken voor grote werken.

« Terug naar MB lijst
Contacteer ons !  

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.