Groene ruimtes onderhouden, wijzigen of creëren

 • APAM

  Het onderhoud, de transformatie of de creatie van uw groene ruimtes wordt verzorgd door onze vier teams van 3 à 4 arbeiders, begeleid door gekwalificeerde tuiniers en gesuperviseerd door onze landschapsarchitect die borg staat voor de nauwkeurigheid van de offertes en de kwaliteit van het geleverde werk. Gratis offerte.

 • FERME NOS PILIFS

  Onze teams kunnen uw tuin het hele jaar door onderhouden. Ze zijn opgeleid voor elk soort ruimte (omgeving van firma's en gebouwen, parken, natuurreservaten, stadstuinen, …). Onze landschapsarchitect kan een ontwerp maken met een aangepaste tekening en offerte.

 • LA SERRE OUTIL

  Alle tuinwerken: onderhoud, aanplanting, creëren, snoeien, opruimen, grondig wieden, … onze landschapsarchitecten luisteren naar uw wensen. Privétuinen, groene ruimten van bedrijven, mede-eigendommen, openbare ruimtes. De Serre Outil, dat zijn 80 tuiniers, een bureau voor landschapsontwerp en een buurttuinwinkel.

 • JEUNES JARDINIERS

  Onze onderneming omvat alle métiers van de sector: studies en ontwerp, terrasaanleg, afwatering, betegeling en bestrating, bepaling, afsluitingen en schermen, snoeien en hakken, tuinaanleg, waterelementen, … 140 professionals ten dienste van uw tuin.

 • CITECO

  Onderhoud en creatie van uw tuinen en groene ruimtes.

Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.