Maak reclame voor ons en voor uw bedrijfswaarden

Aanvraagformulier voor het gebruik van de visuals van de campagne "Win Win Win"

   

Uw privéonderneming of openbare dienst werkt samen met een maatwerkbedrijf en u bent daar trots op?

Pak daar dan mee !

Door uw opdrachten toe te vertrouwen aan onze structuren stapt u binnen in het winwinwin-tijdperk.  Een nieuw perspectief waarbij u zelf wint, maar ook de werknemers met een handicap en uw onderneming.

  • U wint erbij. U toont concreet wat uw menselijke waarden zijn door te kiezen voor een inclusieve samenleving. U benadert werknemers met een handicap vanuit hun efficiëntie en niet vanuit hun handicap.
  • De werknemers met een handicap winnen erbij. Onrechtstreeks bevordert u de tewerkstelling van personen met een handicap door uw activiteiten toe te vertrouwen aan de vzw die hen tewerkstelt. Werk verschaft iedereen, en in het bijzonder personen met een handicap, een levensstructuur, sociale relaties, een gevoel van eigenwaarde en financiële middelen. Werk zorgt voor menselijk evenwicht en laat personen met een handicap toe hun plaats te vinden in het maatschappelijke leven.
  • Uw onderneming wint erbij. Ze ontvangt kwaliteitsvolle diensten en producten tegen concurrentiële prijzen, en ze oefent tegelijk haar maatschappelijke verantwoordelijkheid uit: bovenop de strikt economische meerwaarde van onze werkkrachten en onze knowhow, verkrijgt uw onderneming ook een maatschappelijke meerwaarde.

Wees onze ambassadeurs: maak reclame voor ons en voor uw bedrijfswaarden. Door u met deze aktie te identificeren dankzij de middelen die wij u ter beschikking stellen (webbanner, handtekening, ...), kunt u bijdragen aan onze naambekendheid en u tegelijk positioneren als een win-win-winnende onderneming!

Aanvraagformulier voor het gebruik van de visuals van de campagne "Win Win Win"

 

Om meer te weten...

 

Lijst met gratis te downloaden dragers. Gebruiksvoorwaarden voor de visuals.

  De start-up Acar’Up produceert bij ons. Videoreportage.
  L’Oréal: een maatschappelijk verantwoorde partner. Radiospot en videoreportage. 
  1082: een win-win-winnende burgemeester! Getuigenis.
Contacteer ons !  

HARDE WERKERS ? ZEKER EN VAST !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.