Travail et Vie krijgt een make-over!

Travail et Vie, opgericht in 1980, is sindsdien aanzienlijk gegroeid en heeft tegenwoordig bijna 400 mensen in dienst.

Zijn maatschappelijke doelstelling blijft om actief bij te dragen tot de inclusie van personen met een handicap in de samenleving, door hen nuttig bezoldigd werk te bieden, maar ook mogelijkheden voor professionele groei.

Meer dan ooit positioneert Travail & Vie zich als een referentiespeler op de markt als aanbieder van een hele reeks eenvoudige of complexe diensten. Om de evolutie van de economische omgeving waarin het bedrijf actief is te volgen, krijgt Travail & Vie een nieuwe look en wordt TRAVIE.

Een nieuwe naam, een frisser imago dat de dynamiek van een performante en ambitieuze onderneming weerspiegelt, die in staat is om doeltreffende oplossingen te bieden voor de verwachtingen en behoeften van haar klanten.

Onze teams tonen dagelijks onze vastberadenheid om de kwaliteit van ons werk op te tillen tot het niveau dat onze klanten verwachten. Onze troeven: begeleiding, oplossingen op maat, reactievermogen, aanpassingsvermogen, aanpassingsvermogen, knowhow en expertise in vele domeinen.

TRAVIE, een doeltreffend antwoord op de behoefte van bedrijven om hun productiecapaciteit te versterken, ad hoc of terugkerende basis.

Onze beroepen? Ontdek ze meteen op www.travie.be: je kunt je niet voorstellen waartoe TRAVIE met zijn teams allemaal in staat is.

 

Meer info?

« Terug naar nieuwslijst
Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.