Radio 1 : CEO Janssen Pharmaceutica getuigt

Op uw radio: CEO Janssen Pharmaceutica getuigt over de samenwerking met maatwerkbedrijf

"Ik ben Sonja Willems, CEO van Janssen Pharmaceutica. Als multinationale producent van geneesmiddelen, moeten wij blind kunnen vertrouwen op onze partners. Daarom werken wij samen met maatwerkbedrijven, de voormalige beschutte werkplaatsen"

Hoorde u het Sonja Willems deze ochtend ook vertellen op Radio 1? U bent vast niet de enige. Nog tot eind volgende week loopt de radiospot waarin Sonja vertelt over haar motivatie om samen te werken met maatwerkbedrijf A-kwadraat uit Turnhout. De spot is een warme oproep aan haar collega-ondernemers om ook te gaan samenwerken met een maatwerkbedrijf.

In de radiospot klinkt dit als volgt:

"Zij hebben een eigen clean room waarin ze onze geneesmiddelen produceren en verpakken. De kwaliteit en dienstverlening die zij bieden is onevenaarbaar. Mijn boodschap aan alle bedrijfsleiders is dus: twijfel niet, werk samen met maatwerkbedrijven.  Want ze zijn ook actief in uw sector. Je vindt ze op maatwerkbedrijven.com." 

 

« Terug naar nieuwslijst
Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.