Ferme Nos Pilifs : een lunch te winnen

Als onderdeel van de actie “EU in my Region”, bieden wij u de kans om een lunch te winnen -bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert en een drankje voor een totale waarde van 30 euro. U kan een lunch winnen in de week van 28 september tot 2 oktober.

Het is in het betoverende decor van de Ferme Nos Pilifs dat het buitengewone team van l'Estaminet u 7 dagen per week van 10.30 tot 18.00 uur verwelkomt.

L'Estaminet is de ideale plek voor uw zoete of hartige pauzes waarvan u bij mooi weer kunt genieten op een bloemrijk terras!

Met de steun van Europa heeft onze chef-kok Jérôme zijn menukaart opnieuw bekeken en is hij blij u originele gerechten te kunnen aanbieden voor ieder die die zich graag laat verrassen door smaken en in vervoering brengen.  

De Estaminet zal u verassen door zijn betoverend kader, zijn vriendelijke service en de ongedwongen sfeer die er heerst. Doe mee en mail naar,  "EUinmyRegio - Estaminet" naar mco@pilifs.be voor 10 september. Een loting zal 20 gelukkige winnaars kiezen!

Adres: L'Estaminet de la Ferme Nos Pilifs

« Terug naar nieuwslijst
Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.