L'OUVROIR

L'OUVROIR

L’Ouvroir is een van de eerste maatwerkbedrijven in België. Daardoor vindt men in onze activiteiten een lange traditie en heel wat ervaring terug.

De persoonlijke aanpak, de zorg voor detail en het streven naar het beste antwoord op de vraag van de klant resulteren in verzorgd en kwaliteitsvol werk.

Medewerkers : 40

Oprichtingsjaar : 1927

Activiteiten

Verwerken van mailings

Verpakking in klassieke folie, biologisch afbreekbare folie en krimpfolie.

De adressering gebeurt zoals de klant het wenst: print op de folie met videojet of schutbladen creëren en adresseren, perso op drukwerk of brochures.
Onder omslag brengen: adresseren, plooien en vullen.
Het beheer van adresbestanden is onze specialiteit. We houden rekening met de vereisten van De Post, om zo het voordeligste tarief te verkrijgen.

Handling

We beschikken over een team dat gespecialiseerd is in het plakken van etiketten, manueel plooien, in mappen stoppen, in dozen verpakken, enzovoort.

Ambachtelijk inbinden

De boeken worden met de hand gerestaureerd en genaaid en volgens de wens van de klant met diverse materialen bekleed: grof linnen, linnen, leder en kunstleder.

Vergulding gebeurt via verhitting

Ons team heeft ook ervaring met het inbinden van registers en het creëren van klassementsmappen.

Upcycling en herwardeering

We zijn gespecialiseerd in Upcycling en de meeste van onze realisaties zijn ontsproten uit het brein van geniale creatieve ontwerpers die actief zijn in de recyclage van allerhande afval. Ze zijn kunstenaar, designer of ontwerper maar bovenal partners die inclusieve synergieën willen ontwikkelen, waarbij iedereen zijn eigen vaardigheden in de schijnwerpers kan plaatsen.

Een atelier voor prototyping en confectie, dat eco-designers die hun productie willen ontwikkelen, "op maat gesneden" diensten aanbiedt.

Lasersnijden en lasergraveren

Met een werkopervlakte van 90X120cm, kunt u bij ons hout, acrylaat of textiel lasergraveren of sijden. -

 

Contactgegevens en toegangsplan

L’Ouvroir
Bodeghemstraat 78-82a
1000 Brussel

Voir sur Google Maps

+32 2 511 04 17
+32 2 511 04 17

Directie : Damien Logghe
Commercieel contactpersoon : Sébastien Van Rossem

http://www.louvroir.be
louvroir@louvroir.be

« Terug naar MB lijst
Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.