Mechanische montage

 • TRAVCO

  We beschikken over specifieke montageketens waarmee we elektrische of mechanische assemblages kunnen verrichten. Onze realisaties zijn van een uiteenlopende complexiteit, gaande van de montage en bekabeling van elektrische toestellen over de aanpassing van verlichtingstoestellen, de aansluiting van elektriciteitskasten tot de bekabeling van de bedieningspanelen van verkeerslichten.

 • APRE

  Wij zijn al vele jaren een assembleerder en erkende dienstverlener na verkoop voor de Maclarenbuggy's, en hebben dus stevige ervaring met mechanisch monteren.

 • APAM

  Montage van lichtreclames, houtendisplays, elektrische kasten,…

 • Groupe Foes

  Monteren van kranen, handvatten en zuilen van o.a. tapinstallaties.

 • TRAVIE

  Vertrouw aan onze operatoren de assemblage van uw producten toe, van de meest eenvoudige tot de meest technische (assemblage van elektrisch en elektromechanische bestanddelen, mechanische assemblage, …). Enkele voorbeelden: assemblage van podotactiele contactplaatjes, van DMU-schijven, van drukpompen, van brandblussers, gasventielen, elektrische panelen, ... Wij passen ons aan uw vraag aan!

Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.