In onze gebouwen

11 PRODUCTIEVESTIGINGEN OVER HEEL BRUSSEL VERSPREID

Onderaanneming in de gebouwen van het MB is de meest verspreide vorm van samenwerking tussen de sector en zijn klanten, die bestaan uit publieke en private bedrijven. De voordelen zijn legio: flexibiliteit, uitbreiding van competenties, betere controle van de kosten en de productie.

Wilt u met een MB samenwerken, dan moet u eerst de MB vinden die het best aan uw vraag beantwoordt. Elke maatwerkbedrijf heeft immers een uniek bedrijfsprofiel:

  • het aantal werknemers kan sterk schommelen (van 28 tot 330 personen), net als de structuur en de grootte van de gebouwen of de inventaris van het machinepark;
  • alle MB’s hebben specifieke knowhow ontwikkeld en hebben geschikt begeleidend personeel aangetrokken voor hun activiteiten;
  • om te voldoen aan de vraag van specifieke markten beschikken sommige MB’s over een bepaald label, voldoen ze aan bepaalde normen (ISO) of beschikken ze over een bijzondere erkenning voor het behandelen van producten waarvoor die erkenning vereist is (geneesmiddelen, voedingswaren).

Tel daarbij nog de eventuele combinaties tussen verschillende MB’s en je geniet onbeperkte mogelijkheden.

Met andere woorden: welk werk u ook wilt uitbesteden, u vindt altijd wel een MB waarop u daarvoor een beroep kunt doen.

 

Om meer te weten...

  Zoekt u een welbepaald product of een welbepaalde dienst, gebruik dan de zoekmotor en vind in enkele muisklikken de MB’s die dat product of die dienst al aanbieden. 
     Vindt u niet precies wat u zoekt, neem dan contact op met de FEBRAP. De pr-verantwoordelijke leidt u dan verder naar de geschikte partner-MB(’s). Na afloop van de onderhandelingen met de gevonden partner(s) en afhankelijk van de te leveren dienst, zult u een voorstel ontvangen. 
     Een maatwerkbedrijven ontdekken.
     Maatschappelijk project van de MB’s: toegang tot werk voor iedereen. Nuttig en waardevol werk voor een echt loon.
    We werken in onze gebouwen of bij u thuis! 
    Focus starter. 

 

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.